diumenge, 24 de maig del 2009

Ha finalitzat la Volta

Ha estat un dia històric per la Volta a Catalunya. Després de 9 anys, el Circuït de Catalunya ha acollit, novament una prova ciclista i més concretament l'etapa final de la temporada 2009. El guanyador ha estat Alejandro Valverde, però voldria fer una mencior especial, a una iniciativa de promoció per la base que hem fet des de la FCC. A la zona de paddock del Circuit, els tècnics de la Federació han muntat un circuit d'habilitats, on els petits i no tant petits, han pogut comprobar les seves habilitats a sobre de la bici.


En aquest apartat voldria donar les gràcies als tècnics que han estat durant tot el dia treballant de valent i també al Xavier Tondo i al Josep Jufré que han tingut el detall d'acostar-se per parlar i aconsellar als més petits. També voldria agraïr a l'Anna Pruna, Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya que també hagi tinguts uns "minuts" per venir a veure el treball que s'efectua desde la Federació pel foment de la base. I per últim voldria fer una mencior especial per l'Arcadi Alibés, el periodista de TV3, que ha volgut tancar el programa especial sobre la Volta, amb imatges de fons de la nostra iniciativa.

Gràcies a tots, tècnics, clubs que heu aportat participants, corredors i institucions per donar-nos suport. La Federació Catalana de Ciclisme mira endavant amb optimisme i amb ganes de crèixer com el nostre esport es mereix.